Ποιοί Είμαστε

Όμιλος Φίλων Λευκού Ελληνικού Τσοπανόσκυλου

από το 2016

Λογότυπο Ο.Φ.Λ.Ε.Τ.

Ο Ο.Φ.Λ.Ε.Τ (Όμιλος Φίλων Λευκού Ελληνικού Τσοπανόσκυλου) είναι ένας σχετικά νέος όμιλος που δημιουργήθηκε επίσημα το 2016 με σκοπό την ανάδειξη, βελτίωση και καθιέρωση του Λ.Ε.Τ. σαν φυλή καταξιωμένη στην Ελλάδα.

Πιστεύουμε και αγαπάμε τη φυλή αυτή και προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε να αυξηθεί πληθυσμιακά με τον ΣΩΣΤΟ τρόπο, γιατί τα υπέροχα αυτά ζώα είναι σπάνια. Για να το επιτύχουμε αυτό, πρέπει να διαδοθεί η φυλή περισσότερο να εμφανίζεται στις εκθέσεις και τους διαγωνισμούς και σε άλλες κυνολογικές εκδηλώσεις.

Επίσης μετά την επιτυχή αναγνώριση της φυλής από τον ΚΟΕ (Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας) στόχος μας είναι να εντάξουμε το Λευκό Ελληνικό Τσοπανόσκυλο και στο FCI (Fédération Cynologique Internationale - Διεθνής Κυνολογική Ομοσπονδία) ώστε να επισημοποιηθεί πλήρως.

Ο Ο.Φ.Λ.Ε.Τ. είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπεύθυνος για να προμηθεύσει επίσημα ζώα που ανήκουν στη φυλή σε οποιονδήποτε πιθανό ιδιοκτήτη και αυτό γίνεται έπειτα από έλεγχο σχετικό με τη μελλοντική διαμονή και ποιότητα ζωής του ζώου. Τα κουτάβια ΔΕΝ πωλούνται, δίνονται-υιοθετούνται από τους νέους τους ιδιοκτήτες με ένα αντίτιμο αντίστοιχο του κόστους του ιδιώτη-εκτροφέα για τη γέννα, τα εμβόλια, αποπαρασιτώσεις και το "τσιπάκι" καθώς επίσης και ένα μικρό ποσό που δίνεται στον Όμιλο για τη χρηματοδότησή του.

Το διοικητικό συμβούλιο του

Ο.Φ.Λ.Ε.Τ.

Ανδριανόπουλος Βασίλης

Ανδριανόπουλος Βασίλης

Πρόεδρος - Κριτής FCI

Κοτσόβολος Ιωάννης

Κοτσόβολος Ιωάννης

Αντιπρόεδρος

Μαθιόπουλος Παναγιώτης

Μαθιόπουλος Παναγιώτης

Ταμίας

Περδικέα Διαμάντω

Περδικέα Διαμάντω

Γραμματέας

Κουτούβαλης Ιωάννης

Κουτούβαλης Ιωάννης

Μέλος

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε τα

Υπέροχα αυτά σκυλιά

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, η φυλή χρειάζεται βοήθεια για να αυξηθεί ο πληθυσμός των σπάνιων αυτών ζώων. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βοηθήσουν με πολλούς τρόπους.

Το σημαντικότερο είναι αν νομίζετε πως έχετε δει, ή υιοθετήσει ένα Λευκό Ελληνικό Τσοπανόσκυλο το οποίο δεν έχει χαρτιά από τον ΚΟΕ, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας είτε μέσω email, τηλεφώνου, ή Facebook ώστε να το επιβεβαιώσουμε και να σας καθοδηγήσουμε για τον τρόπο που θα αναγνωριστεί το ζώο ώστε να μπει και αυτό στο μητρώο αναπαραγωγής (γενεαλογικό δέντρο) της φυλής.

Επίσης, αν σας αρέσει η φυλή και σας ενδιαφέρει μπορείτε να γίνετε μέλη του ομίλου και να υποστηρίξετε την ελληνική αυτή φυλή.

Τέλος, έχουμε αναρτήσει παρακάτω τον τραπεζικό λογαριασμό του ομίλου όπου μπορείτε να κάνετε δωρεά οποιουδήποτε ποσού, η οποία θα μας είναι πολύτιμη. Ο Ο.Φ.Λ.Ε.Τ. δεν έχει πηγή εσόδων παρά μόνο ένα μικρό αντίτιμο που εισπράττει κατά την υιοθεσία των κουταβιών από τα μέλη που έχουν κάνει κάποια γέννα. Δυστυχώς οι διαδικασίες αναγνώρισης κλπ κοστίζουν με αποτέλεσμα με την ελλιπή χρηματοδότηση να μην προχωρούν οι διαδικασίες γρήγορα.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Λογαριασμός: 413/004547-03
IBAN: GR 2501104130000041300454703

Ο.Φ.Λ.Ε.Τ

Ο Όμιλος Φίλων Λευκού Ελληνικού Τσοπανόσκυλου έχει ιδρυθεί από το 2016 με σκοπό την ανάδειξη, βελτίωση και καθιέρωση του Λ.Ε.Τ. σαν φυλή καταξιωμένη στην Ελλάδα και αναγνωρισμένη από το FCI.

Επικοινωνία

Λυκούργου 30, 24100, Καλαμάτα

Μαθιόπουλος Παναγιώτης
+30 697 9591901

Ανδριανόπουλος Βασίλης
+30 698 3518585

info@whiteshepherd.gr

Ενημερωθείτε

Εγγραφείτε εδώ για να μαθαίνετε τα νέα μας
Πνευματικά Δικαιώματα © 2020 Ο.Φ.Λ.Ε.Τ. Σχεδιασμός και Υλοποίηση © IDnet

Αναζήτηση